גלה איך הגענו מ-$0 ל $6116 ב-74 ימים בלבד בעזרת אמזון לחץ כאן להדרכה
הערה – מומלץ לצפות במסך מלא
איך להתקין וורדפרס כדי להעלות אתר לאוויר?
דבר ראשון הורידו את וורדפרס בעברית. המלצה שלי, תקימו תיקייה בשם וורדפרס ותכניסו אליה את כל הקבצים של וורדפרס.
שימו לב שירד לכם גם קובץ ZIP בין היתר, זהו קובץ המכיל בתוכו את כל הקבצים של וורדפרס באופן מקובץ, עוד מעט נשתמש בו.
כעת העלו את הקובץ לשרת האחסון שלכם. קודם כל, התחברו לשרת האחסון שלכם. כעת מצאו את מנהל הקבצים (File manager) לחצו עליו. בשלב זה יפתח חלון, לחצו GO. בשלב הזה יפתח לכם אזור עם כל התיקיות המאחסנות את המידע והנתונים בשרת האחסון שלכם.
לחצו על public_html ואז על upload לחצו על בחר קובץ והעלו את קובץ הZIP- שהורדנו קודם, לחצו על הקובץ ואז על Extract. לאחר שיצאתם את הקובצים מתוך ה-ZIP תוכלו למחוק את הקובץ הזה.
שניה לפני שממשיכים אני חולק איתכם טיפ בלעדי שכנראה לא הייתם שומעים ממישהו אחר, זוהי למעשה דרך לאבטח את האתר ולמנוע את כמות הפריצות באופן משמעותי. כך תעשו את זה: בחרו את התיקייה שנקראת וורדפרס, ושנו את השם שלה לשם אחר, עדיף שם מוזר ולא מובן, לא משנה מה רק שיהיה באנגלית.
לפני שאתם לוחצים על אישור סופי לשינוי השם, העתיקו את כתובת הקובץ ואז לחצו על אישור או למעשה Rename.
כנסו לתיקייה ששיניתם את שמה, מצעו את הקובץ שנקרא index.php בחרו אותו ולחצו על “עריכת קוד” בשורה האחרונה של הקוד הדביקו לפי ההוראות בסרטון את שם התיקייה שהעתקתם לפני כן. שמרו את השינויים כמובן.
כעת העבירו את קובץ הindex.php מהתיקייה לתיקייה אחרת.
כעת נשאר דבר אחרון. ליצור שטח לאכסנת הנתונים של האתר. זאת נעשה דרך MySQL Database תוכלו למצוא אותו בלוח הראשי של שרת האחסון שלכם, הגדירו שם וסיסמה והוסיפו אותו. שימו לב שהשם צריך להיות באנגלית. את כל הסיסמאות תרשמו בצורה מסודרת בקובץ ששמור לכם על המחשב. את המשך ההוראות תוכלו לראות בסרטון.
שימו לב, לאחר שבחרתם את שם האתר, תוכלו לשנות אותו מתי שתרצו, כמו כן, תדאגו לבחור סיסמה מסובכת לאתר. אבל זכרו לשמור אותה בקובץ הסיסמאות שלכם.
גם אם בהתחלה נראה לכם קצת מסובך, עשו כל צעד לאט לאט ותראו שזה בסופו של דבר זה פשוט.
http://he.wordpress.org – אתר וורדפרס בעברית (לצורך הורדת קובץ ההתקנה של מערכת וורדפרס בעברית)
תבנית הסיסמאות להורדה: תבנית הסיסמאות – תבנית הסיסמאות מאפשרת לך לנהל את כל הסיסמאות בצורה מסודרת. בתהליך בניית האתר יהיה צורך בבחירות שמות משתמש וסיסמא לשם הדומיין, לשרת האחסון, בעת התקנת וורדפרס באתר ועוד.. מסמך הוורד מכיל תבנית מלאה לכל הסיסמאות לאורך הדרך ובכך שומר על סדר וארגון.
צפייה בסרטון הקודם
היי חברים, כאן אורי, מייסד ומנכ”ל So Simple, האקדמיה הגדולה והותיקה ביותר בארץ למסחר באמזון וגם – סוחר בעצמי מעל…
קראו עודבכתבה זו נסביר בדיוק מה הדרכים להקים חנות ומותג באמזון והדרך להביא את המוצרים שלכם להצלחה
קראו עודשמי שמואל, הצטרפתי לאקדמיה בדיוק לפני שנה ו10 ימים (31.01.20) והיום אני עולה ללייב מיוחד במדרשה…
קראו עוד
שלום אורי
אני מאוד נהנית מההדרכות שלך . הם ברורות מאוד וההדגמה מראה בדיוק מה לעשות. תודה רבה.
יש לי שתי שאלות:
הבנתי מהוראות הסרטון להעביר את תוכן תקיית הוורדפרס לתקיית השורש public_html. אחר כך לשנות בקובץ האינדקס ולהעביר אותו ל -public_html. למעשה הוא כבר היה שם אחרי העברת תוכן תקיית הוורדפרס לpublic_html. אולי הבנתי משהו לא נכון ?
מה שקרה אצלי שבעקבות שינוי שם התקיה לשם אחר והכנסתו לקובץ האינדקס האתר עכשו לא עולה גם בשם הרגיל וגם בתוספת לכתובת URL את שם התקייה שבחרתי.
מחכה לעזרתך .
בתודה
ענת
היי ענת, השלב הנוסף של שינוי שם התיקייה הוא לא הכרחי.
ישנן 2 אפשרויות שמוצגות בסרטון – האפשרות הסטנדרטית של העברת כל הקבצים שבתיקיית wordpress ל- public_html וזה הכל (בלי לשנות שום דבר בתוך קובץ ה- index.php).
אפשרות שנייה זה מה שמוצג לך בסרטון, להשאיר את כל הקבצים בתוך תיקיית wordress (שנמצאת בתוך pucblic html) , לשנות לתיקייה את השם ולהוציא החוצה את index.php כך שהמצב הסופי יהיה שב public_html תהיה תיקייה עם השם שבחרת לה ולידה יהיה קובץ index.php.
האם ההסבר ברור לך?
תודה, המידע על ההתקנה עזר לי.